مهمترین مزیت های صنعت گردشگری را می توان این گونه بیان نمود.

۱.کمک به امنیت و صلح جهانی:

دربار معنایی گردشگری تعامل، صلح جویی، پرهیز از هر گونه دشمنی و امنیت نهفته است. چنانکه در ششمین اجلاس عمومی گردشگری که در سال ۱۹۸۵ در بلغارستان به تصویب رسید آمده است.
گردشگران باید در پایه ریزی صلح پایدار و استحکام تفاهم روابط بین ملت ها از طریق حسن رفتار شرکت داشته باشد.
امروزه دولتها به این نکته کاملا واقف میباشند که گردشگری علاوه بر سود آوری می تواند باعث امنیت باشد واز طریق امنیت می توان به صلح پایدار دست یافت.
آنچنان نقش گردشگری در مبانی وحدت و صلح جهانی بارز است که در منشوری که در سال ۱۹۹۹در مجمع عمومی سازمان گردشگری به تصویب رسید و در سال ۲۰۰۱ در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تصویب رسید، گسترش روابط ملت ها و بهتر شدن شرایط اقتصادی تاکید شده است.

۲.اشتغال:

گردشگری تنها صنعتی است که می تواند برای کلیه اقشار جامعه ایجاد اشتغال نماید. امروزه از هر ۱۲ نفر شاغل یک نفر در این صنعت مشغول به کار می باشد و به ازاء هر نفر ۷ شغل به طور غیر مستقیم ایجاد نموده است واین بواسطه تنوع و گستردگی این صنعت می باشد. بطوریکه به همان اندازه که برای شاغلین در بخش حمل و نقل اشتغال ایجاد نموده است برای روستاییان، صنعت گران، تولید کنندگان صنایع دستی، کارمندان هتل ها، بخش های درمان، پلیس، گمرک و….نیز اینکار را نموده است و این از مزیتهای صنعت گردشگری می باشد که با سرمایه گذاری درآن می توان بیشترین اشتغال را در جامعه به وجود آورد.

۳.عدالت اجتماعی:

بین گردشگری و عدالت اجتماعی رابطه مستقیمی برقرار می باشد. و آن از طریق تمرکز زدایی و حرکت از مرکز به سمت پیرامون می باشد و این دقیقا خلاف روش های گذشته که حرکتها و سرمایه گذاریها از پیرامون به سمت مرکز بوده است می باشد. امروزه تمرکز زدایی ناخودآگاه در متن اولیه گردشگری نهفته گردیده است وآن از طریق سرمایه گذاری در نواحی پیرامون نظیر پیستهای اسکی، هتل های کوهستانی، کویرها و جنگل ها بوده است. هیچ صنعتی نمی تواند مانند گردشگری مسافران و گردشگران را از نواحی مختلف دنیا به مکان هایی با هزاران کیلومتر فاصله از زادگاهشان بکشاند. بطور مثال کدام صنعت می تواند یک اروپایی یا آمریکایی را به کویرهای آفریقا یا سواحل خلیج فارس بکشاند؟ یا کدام صنعت است که می تواند سرمایه گذران را مجاب نماید تا که در مناطق طبیعی کمتر توسعه یافته سرمایه گذاری نمایند؟
بنابراین به قطعیت می توان گفت قرن جاری قرن گردشگری می باشد ودر حقیقت گردشگری انقلابی به تمام معناست که تمام شئون زندگی انسان، اقتصاد و اجتماع را تحت تاثیر قرار داده است‌.

۴.رشد فرهنگ و هنر:

گردشگر وقتی به مکانی غیر از محیط خویش وارد می گردد تفاوت های زیادی را مشاهده می نماید این تغییرات می تواند از یک سو مربوط به معماری باشد و از سوی دیگر مربوط به فرهنگ آن محیط و نمودهای فرهنگی نظیر لباس، زبان، غذا، رقص و رنگ… آن کشور باشد. این امر باعث می گردد گردشگران با مقایسه دو مکان و درک تفاوت های آن به سوی تعالی و تکامل بیشتر رفته واین امر ناشی از فطرت کمال گرای انسان می باشد.

۵.محیط زیست:

در بین صنایع صنعت گردشگری تنها صنعتی می باشد که در آن به شرط درک توسعه پایدار و فرهنگ گردشگری و احترام به طبیعت کمتر آلایندگی در بین سایر صنایع دارا می باشد و از این رو به صنعت بدون دود معروف گردیده است.از این رو توجه مکان های گردشگری استان و نیز ایجاد مناطق گردشگری جدید مانند پل معلق مشگین بهتر از در اولویت های استانداران قرار بگیرد و همچنین مناطقی که پتانسیل تبدیل شدن به قطب گردشگری را دارند ولی عموم مردم از آنها خبر ندارن، توسط صدا و سیما به مردم معرفی شوند.


منبع: parsroyaltourism.com

گشترش دادن سیستم حمل و نقل عمومی

اجرای طرح سطل آشغال های جدا برای تفکیک زباله ها

ایجاد ایستگاه های دوچرخه و ترویج دوچرخه سواری

گردشگری ,صنعت ,های ,تواند ,ایجاد ,صلح ,می باشد ,می تواند ,که در ,باشد و ,می توان ,ایجاد مناطق گردشگری ,مجمع عمومی سازمان

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Health , Safety & Invironment طراحی سایت | هزینه طراحی سایت بِسمِ اللهِ الرَّحمَنِ الرَّحِیمِ salehein مزون مُدینه طراحی و دوخت انواع لباس مجلسی و عروس دفتر کار من امیرحسین عمرانی پمپ وکیوم مکانیکل سیل بلاستوسیستی در حال تکوین عکاسی و تمام امور مربوط به عکس azadeganclinic